vineri, 23 august 2013

La multi ani, David!

 
Pe David, baietelul curajos care a luptat pentru viata sa inca din primele clipe petrecute in aceasta lume il stiti din postarile mele trecute (aici si aici ) sau de pe pagina lui de Fb. El a fost diagnosticat cu tetrapareza spastica (are mainile si picioarele paralizate), practic nu poate merge fara ajutor si nici mainile nu si le poate folosi asa cum alti copii de varsta lui o fac.
 
De curand, David a aniversat 3 ani si, ca orice pustan de varsta lui care se respecta:) a avut parte de o petrecere pe cinste.
 
Mai jos aveti imagini de la petrecerea lui, unde nu stiu cine a fost mai emotionat: David sau parintii sai :)
 
David, cinstind un binemeritat pahar cu apa
 



              In ciuda suferintelor indurate, David este un copil vesel si se comporta asemeni oricarui alt copil de varsta lui.



                                                                    David si parintii

 
                                                    David si fratele mai mare, Fabian



                Nu puteam sa nu va arat si tortul sub forma unui leu, coincide cu zodia lui David, dar si cu puterea de care a dat dovada in toti acesti 3 ani in care a luptat continuu. Si in anii ce vor urma, David va lupta asemeni unui leu pentru a deveni un copil, adolescent si mai apoi un adult normal, care se va ocupa cu lucruri pe care noi le consideram cotidiene si facile (se va imbraca singur, va vorbi, va merge pe strada fara ajutor etc).




             Iti vine sa crezi ca puiul din imaginea de mai jos a crescut si adevenit copilul de 3 ani din primele imagini? Pe mine una ma bucura enorm sa vad cat de mult a evoluat, dar stiu ca drumul pe care il are in fata este si mai greu decat pana acum, dar il va parcurge cu siguranta, mai ales daca va avea si ajutorul tau. Povesteste-le prietenilor tai de micul David, fii prietenul lui pe Sansa pentru David si ofera-i o sansa la viata printr-un simplu Share.


                                                               
                                                              David in incubator

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu