vineri, 10 august 2012

Despre noi

      Ideea acestui blog a pornit din dorinta de a face cunoscute povestile catorva copii care s-au nascut speciali. Ei sunt copiii care se confrunta cu probleme de sanatate, unii dintre ei au trecut prin dureri care si unui om matur i s-ar parea greu de infruntat, insa ei le infrunta zi de zi, alaturi de parintii lor. Ideea acestui blog este ca ei sa nu fie singuri in aceasta lupta pentru sanatate, pentru o viata normala (whatever that means nowadays). Eu m-am hotarat sa fiu alaturi de ei. Sper sa o faci si tu.
     Pornim de la inceput cu precizarea ca aici nu se cer bani. Se cer idei pentru a strange bani, se cere multa bunavointa si se mai cere ceva... uita de indiferenta si incearca sa te gandesti ca in locul lor, puteai fi tu. Sau copilul tau.
    Orice idee e binevenita. Orice donatie constand in obiecte care pot fi valorificate, servicii in schimbul carora se pot obtine bani. Bineinteles, vom afisa si conturile deschise pentru copii, daca doresti sa donezi direct, o poti face.
    Precizez ca nu am nici o legatura de rudenie cu nici unul dintre copii prezenti aici, sunt doar o mama de baiat de aproape 2 ani si nu pot sa raman indiferenta. Atata tot.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu