miercuri, 22 ianuarie 2014

Tiribam Tiribum             Un spectacol la care sper si vreau sa ajungem luna viitoare este cel al trupei Zurli. Am incercat sa ajungem si saptamana trecuta la un spectacol mai restrans de-al lor, insa ne-am hotarat prea tarziu si nu am mai putut face rezervare.

            Este vorba de Tiribam Tiribum, care va fi intr-un spatiu extins, la Cinema Pro, pe data de 16 februarie, sambata, la ora 11.00.

                                               sursa foto

             Asa cum se specifica si pe site-ul lor,
            
              TIRIBAM TIRIBUM schimbă tot ceea ce se întâmpla până acum în entertainment-ul pentru copii: muzica originală, costumele fascinante, actorii experimentaţi şi conceptul unic al show-ului determină toţi spectatorii să intre în joc.

               Este un spectacol în care şi cei mici şi cei mari sunt invitaţi să cânte, să danseze, să se ridice în picioare, să strige, să ţină pumnii, să numere. 

               Zâna Bună are nevoie de ajutorul copiilor. Motivul? Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, de care nu se teme nimeni, încearcă să fure distracția copiilor! Are oare vreo șansă? Când copiii se aliază cu Gașca Zurli şi scot arsenalul de cântece, jocuri, magie şi bună dispoziţie, Tura-Vura descoperă că binele învinge, iar vrăjile nu au nici un efect. 

              Povestea este susţinută de cântecele favorite ale copiilor - Are mama o fetiţă, Dacă vesel se trăieşte, Numărătoarea, dar şi de cântece noi originale, ritmate, cu text frumos şi uşor de reţinut .

              Spectacolul este simplu şi usor de înţeles de cei mici, coregrafiile sunt uşor de imitat iar mesajul este întotdeauna cu un subtext şi pentru părinţi.


                Pretul unui bilet este de 40 de lei de persoana, copii sub 2 ani care sunt tinuti in brate de catre parinti au intrarea libera. Dupa cum promit, spectacolul este destinat copiilor de peste 2 ani, deci noi la cei 3 pe care-i avem, sper sa rezistam pana la final, sa nu ne plictisim, sa nu obosim, sa nu..., sa nu.... :)

                Mai multe detalii pe site-ul lor.
               
               Eu zic ca merita, asa ca...ne vedem acolo!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu