marți, 3 decembrie 2013

Craciun intr-o cutie de pantofi



            Initiativa preluata din Occident este una care prinde contur de cativa ani si in Romania.Astfel, in preajma Craciunului, daca iti doresti sa bucuri un copil care este lipsit de prezenta parintilor, de afectiunea si de grija lor, o poti face pregatindu-i un cadou. Un cadou care sa incapa intr-o cutie de pantofi, pe care, in prealabil ai impachetat-o in hartie cu decor de iarna- capacul separat, cutia separat. Nu lipi capacul de cutie, acesta va fi lipit in momentul in care cadoul va fi predat.

           In cutia de pantofi poti pune orice crezi ca ar bucura copilul sau ceea ce crezi ca i-ar prinde bine: de la o jucarie, pana la o hainuta, la pasta de dinti, sapun sau dulciuri neperisabile. Cam orice crezi ca si-ar dori un copil sa primeasca de la Mos Craciun. Cu totii ne-am dorit cadouri de la Mos Craciun cand eram copii, nu ar trebui sa fie prea greu sa ne imaginam ce sa punem in cutie, nu?

          Ceea ce pui in cutie poate fi nou sau folosit, conditia este sa fie in stare foarte buna: hainele sa fie spalate/calcate, jucariile functionabile. Copii pentru care se strang cadouri au intre 2 si 18 ani, sunt fete si baieti, termenul limita pana la care vei putea depune cadoul tau la locatie este de 13 decembrie 2013, astfel incat sa fie destul timp pentru ca el sa ajunga la copii pana in Ajunul Craciunului.

           Locurile unde poti lasa cadoul pregatit de tine sunt prezentate aici: Alba Iulia, Bucuresti, Cluj, Brasov, Sibiu, Constanta, Sighisoara, Rm Valcea, Timisoara, Bacau, Galati, Piatra Neamt, Dej, Iasi, Tulcea, Deva, Craiova, Oradea, Botosani, Ploiesti, Baia Mare etc.

         Mai multe detalii despre strangerea de cadouri in cutii de pantofi gasesti aici
         

           Later edit: asa arata cutia pe care am s-o trimit eu, pentru un baietel de 2 ani:
                          camasa, pantaloni, tenesi, caciula, sapun, prajiturici, suc, masinute, dispozitiv baloane sapun, pistol-peste. Hainutele sunt de la baietelul meu, spalate si calcate, in stare foarte buna. Jucariile la fel. Tot ce am cumparat au fost dulciurile.







         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu