sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Coronita de Advent


             Am vazut ieri articolul celor de la Clubul Magic in care isi invitau cititorii sa realizeze o coronita de Advent folosind orice fel de materiale si tehnici.
             Imediat m-am gandit ca ceva-ceva am putea 'crea' si noi. Asa ca, dupa ce am pierdut o ora cautand prin casa ceva rotund, ca sa tina loc de baza a coronitei, piticul si eu ne-am declarat super entuziasmati cand am gasit aceasta rola din plastic, pe care, la un moment dat, a fost infasurat un cablu 2*0,75(pentru cunoscatori sau cei curiosi din fire :) ).         Se poate vedea si cu cat am achizitionat metrul de cablu bifilar:1,5 lei ;)  Taman bine, zicem noi, coronita noastra o sa fie supraetajata !


          Am imbracat ambele fete ale rolei in autocolant: verde si galben. Apoi am infasurat mijlocul rolei in beteala aurie si l-am ornat cu fundite rosii. Mainile piticului au pus fundite, dupa care le-au dat jos, dupa care iar le-au pus (am apucat sa fac poza) si iar le-au dat jos.


           Am lipit cu banda dublu adeziva cele 4 lumanarici carora, in prealabil le-am lipit cate o pereche de ochi miscatori. Apoi, tot cu banza adeziva am lipit 2 ingerasi din paie(ingerasii au avut aceeasi soarta cu a funditelor: lipit, dat jos, lipit, dat jos), o fundita bleumarin si un clopotel argintiu cu mesajul Merry Christmas.  Pentru ca inca nu ni se parea destul de incarcata coronita :) am adaugat (agatat,mai bine spus) si 2 stelute din paie.


             Et voila, creatia noastra care se incadreaza la categoria Coronite de Advent (parter si etajul 1)! :) In cazul in care si voi aveti idei de mesterit astfel de coronite, stiti unde sa le inscrieti in concurs

5 comentarii:

  1. Foarte frumoasa coronita voastra si ingenioasa. Multumim de participare mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. La finalul postarii cu concursul este o colectie (are doua lucrari introduse). Bifeaza add your link si iti vor aparea 3 campuri de introdus: link-ul catre postarea aceasta, numele participantului si adresa de e-mail. As fi introdus eu lucrarea dar nu iti stiu adresa de email, iar eztragerea se face automat din colectie cand se inchide si se anunta automat castigatorii pe e-mail. Daca nu te descurci trimite-mi un email la clubulmagic@gmail.com de pe adresa ta si voi introduce eu lucrarea. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine doar ca participantul e copilul :), e concurs pentru copii. Ma bucur ca v-am cunoscut, v-am cunoscut blogul. Zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Coronita e facuta cu ajutorul meu (dupa cum am scris, Stefan are 3 ani), din cate am citit, lucrul asta se incadreaza in regulament :)

    RăspundețiȘtergere