luni, 12 august 2013

Donatie ghete ortopedice picioare in var equin




            David doneaza o pereche de ghetute otopedice pentru picioare in var equin, 14 cm talpa exterior. Parintii lui asteapta doritorii sa ia legatura cu ei pe pagina Sansa pentru David pentru a putea stabili detaliile. 

           Aceia dintre voi care cunoasteti parinti cu copii cu probleme de locomotie, va rugam dati sfoara-n tara sa le gasim ghetutelor un stapan cat mai repede. Pretul pentru o asemenea pereche de incaltari este considerabil, asa ca ati putea face un bine :)





Un comentariu:

  1. In speranta ca acest articol va aduce dupa sine ajutor.... Ce poate fi mai frumos în această lume decât zâmbetul unui copil? De aceea dorim ca Alesia să zâmbească mereu pentru a face fericite sufletele celor care îi sunt alături. Din păcate, pentru a-şi menţine fericirea pe chip, Alesia are nevoie de tratament zilnic, mese fixe şi alte costuri pe care mama acesteia, le poate suporta cu o foarte mare greutate. La vârsta de 3 ani, fetiţa suferă de diabet zaharat tip insulino-dependent, o boală cronică tratabilă cu injecţii cu insulină, aceasta intrând în comă profundă în urmă cu un an. Imaginaţi-vă viaţa unei fetiţe de 3 ani, care e înţepată de 20 de ori în deget, de 4-5 ori în mână, picior sau burtă. Pentru a-i fi testată glicemia e nevoie de teste specifice care ajung abia 3 zile şi se ridică la valoarea de 70 de lei. Pentru a scăpa de traumele zilnice la care e supusă, Alesia are nevoie de un senzor de glicemie (www.romdiamed.ro , aici puteţi vizualiza aparatul necesar, precum şi preţul acestuia:1200-1500 de Euro). Pentru a le oferi o viaţă mai uşoară Alesiei şi mamei acesteia, vă rugăm să le ajutaţi ! Orice e foarte bine venit: hăinuţe, alimente, dar mai ales ajutor financiar pentru a putea procupa acest senzor de glicemie, atât de necesar vieţii fetiţei. În scopul acestui ajutor aveţi pus la dispoziţie următorul cont bancar: Vasu Veronica Oana cont iban: RO 05 CECE C001 9463 0164 4611 CEC Bank, Agentia Dambu, Targu Mures, precum şi numărul de telefon: 0749548423.

    RăspundețiȘtergere