duminică, 30 iunie 2013

Nascut pe 1 Iulie




           Nascut pe 1 Iulie! Asta sunt eu, iar ca mine mai sunt multi altii. Pentru aceia dintre voi care se sarbatoresc azi, iata o scurta schita de personalitate, destin si puncte tari/slabe ale celor nascuti la mijlocul anului.



                      
                                                                     Sursa foto

          * Nativii zilei de 1 iulie tind sa fie extrem de sensibili, capabili si adaptabili, dar si deschisi din punct de vedere emotional.

           *  Femeile nascute pe 1 iulie resimt cel mai puternic conflictul dintre profesia lor si rolul de mama sau cerintele unei cariere versus intretinerea unei case. Barbatii nascuti pe 1 iulie au o sensibilitate neobisnuita in privinta femeilor in general, dar si pentru propria lor partenera.

          *   Cei nascuti astazi cauta profunzimea si vor ezita sa dea raspunsuri simpliste si sa exprime ganduri superficiale. Nativii zilei de 1 iulie sunt intr-adevar foarte profunzi. Ei reprezinta personalitati complexe care nu-si exterioreaza sentimentele in fata oricui.

          *  Cei nascuti pe 1 iulie ofera servicii si contributii altruiste catre societate, preferand sa dea in loc sa primeasca. Datorita tendintelor lor empatice si receptive, ei sunt adesea perceputi ca niste prieteni intelegatori si saritori. In cazul in care sunt tulburati, ei nu vor fi capabili sa ofere ajutor nimanui.

          *  Fericirea nu inseamna superficialitate. Profunzimea nu inseamna negativitate. 

          *  Odata ce ai capatat intuitie, iesi in lume si exploreaza. 

          *   Invata sa primesti in aceeasi masura in care dai. 

         *  Nu permite nimanui sa treaca peste cuvantul tau.


         *  Puncte forte
                             Profund
                            
Darnic
                             Hotarat


        Sursa articolului 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu