marți, 9 aprilie 2013

Iepuras cu Suflet (...mare)

        
         Asociația Copii Suflete Speranţe este un proiect umanitar prin care se incearca si se reuseste sprijinirea copiilor cu probleme neuro-motorii și a familiilor lor atât prin ajutor direct (fonduri și consiliere) cât și indirect prin coordonarea campaniilor de promovare, strâgere de fonduri dar și proiectarea, construcția și administrarea în Romania a unui centru nou, modern pentru recuperarea și reabilitarea copiilor cu probleme neuro-motorii care să înglobeze cele mai recente tehnologii si practici medicale.

         Despre Asociatia Copii Suflete Sperante am scris  aici, iar despre proiectul acestora de a ajuta la constructia unui centru medical care va reuni sub acelaşi acoperis cele mai noi metode de tratament pentru reabilitarea copiilor cu dizabilitati neuromotorii am scris aici.


          Cel mai recent proiect al lor se numeste Iepuras cu suflet si se desfasoara in cadrul unei licitatii pe Fb. Se doreste un strop de lumina si bucurie in ochii unor copiii cu dizabilităţi aflaţi în plasament în Complexul de servicii comunitare “Cristina” din Constanţa şi Complexul de servicii pentru copilul cu handicap neuropsihic „Karina , Maria si Vladut ” din Slobozia. In total, 123 de copii. Astfel, in perioada  8-30 aprilie in cadrul unui eveniment pe Fb se urmareste organizarea unei licitatii extinse. Oricine gaseste pe acasa, birou, serviciu, gradinita :)  lucruri in stare foarte buna/noi care pot face obiectul unei licitatii le poate posta in cadrul acestui eveniment, in speranta ca isi va gasi un cuparator. Oricine este interesat in a-i ajuta pe acesti micuti, poate oferi un pret pentru unul dintre obiectele deja postate.

          Evenimentul de pe Fb se gaseste aici.

           
            
            In continuare, va redau prezentarea event-ului:

           Dragi prieteni,

          Asociaţia Copii Suflete Speranţe, în parteneriat cu DGASPC Constanţa şi DGASPC Ialomiţa, demarează începând de azi, 8 Aprilie, Campania “Iepuraş cu suflet”.
Ne dorim să ajutăm copiii cu dizabilităţi aflaţi în plasament în Complexul de servicii comunitare “Cristina” din Constanţa şi Complexul de servicii pentru copilul cu handicap neuropsihic „Karina , Maria si Vladut ” din Slobozia. În total, 123 de copii, care pe lângă faptul că sunt bolnăviori sunt şi lipsiţi de dragostea părintească. Atat pentru ei cat si pentru noi se apropie sfintele sărbători Pascale si vrem sa le dăruim mai multă lumină şi bucurie!

         Campania se va desfăşura în intervalul 8-30 aprilie prin vânzare şi cumpărare prin licitaţie. Suntem convinşi că mulţi dintre noi au cel puţin un obiect, un lucru de care nu mai au nevoie şi pe care îl putem scoate la licitaţie pentru aceşti copii. Cu banii adunaţi vom cumpăra scutece de unică folosinţă, alte produse de igienă, dar şi alimente si alte lucruri de care copiii au nevoie. Aţi înţeles, împreuna putem sa le facem viața mai frumoasă.

        Cum procedăm?
- Postaţi aici fotografia obiectului pe care doriţi să-l donaţi
- Stabiliţi un preţ de pornire
- Stabiliţi condiţiile de livrare
- Urmăriţi licitarea produsului dvs
- Verificaţi viramentul banilor în cont

        Bineinteles, puteti dona direct in contul: RO25 RZBR 0000 0600 1448 4856 – lei

       Titular cont: Asociaţia Copii Suflete Speranţe

Banca: Raiffeisen Bank, Agenţia Farul, Constantă

sau prin paypal info@copiisuflete.ro , specificand "Donaţie pentru campania Iepuraş cu suflet".

        Anunţaţi-vă toţi prietenii şi invitaţi-i să se alăture “Iepuraşului cu suflet”, pentru că acestor 123 de copii să le fie mai bine anul acesta de Paşte!

        Vă mulţumim şi avem încredere că veţi da curs acestei rugăminţi!

Manager de campanie : Mădălina Jianu
Vă stau la dispoziţie pentru orice întrebări suplimentare şi Cati Uzea / Ramona Druţău.


         Pentru eventualitatea in care doriti sa luati legatura cu noi, aveti aici adresele de mail.
madalina.jianu@copiisuflete.ro
ecaterina@copiisuflete.ro
info@copiisuflete.ro

Un comentariu: