luni, 1 aprilie 2013

Descopera natura - Saptamana Altfel



           In perioada 1-6 aprilie 2013, elevii sunt invitati, in cadrul Saptamanii Altfel, la o incursiune in natura, in cadrul careia vor afla lucruri inedite despre lumea vie care ne inconjoara. Evenimentul este pus la cale intr-un parteneriat  al Asociatiei Descopera Natura, Dacia Plant si Foto Union.

         
        

               Elevii vor fi initiati in tainele plantelor si ciclul naturii in cadrul unor ateliere, de catre Mugur Pop,  absolvent de USAMV (Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară) Cluj, inginer horticol, ghid ecvestru şi crescător de cai.

             Atelierele vor avea loc in parcul Herastrau, la cafeneaua Tete a tete, langa Gradina Japoneza, de luni 1 aprilie pana pe 6 aprili, intre orele 10-16. In prealabil, trebuie sa faceti o programare la telefon
0733 243 784, participarea fiind gratuita.

             Momentele in care copii vor afla despre misterele naturii - botanizare, seminte, scoarta copacilor, plante medicinale- vor fi imortalizate gratie celor de la Foto Union si vor constitui amintiri valoroase in timp.

            Acum ca vremea de afara se arata a fi tocmai prielnica unei iesiri in natura, aveti si motiv si scuza sa dati o raita prin Herastrau :)

             

        

  
            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu