duminică, 17 martie 2013

Limba Engleza pentru pitici



          Recomand cartea pentru copii de la editura Niculescu, incepand chiar inainte de varsta de 2 ani. Cei mici isi pot insusi in jur de 200 de cuvinte in limba lui Shakespeare, toate insotite de imagini. Imaginile sunt mari, colorate, ii vor atrage pe prichindei.



                       Sursa foto
            Nu am putut incarca o poza a cartii pe care o detinem noi, pentru ca e tare 'ciufulita', in paralel cu insusirea cuvintelor in engleza, cartea noastra mai este folosita si pe post de avion. Which is almost as much fun! :)

           Un plus al cartii sunt 'autocolantele reutilizabile' (mmmm.... nu prea! :) ). Nu, nu poate fi vorba de reutilizare la autocolante, dar sunt haioase si ii vor incanta pe copii la prima folosire.

          Noi ne distram tare mult cand ne uitam pe cartea asta, Stefan o cere mereu si ma intreaba tot timpul cuvinte noi. 
         Daca doriti sa ne vedeti 'in actiune', o puteti face aici. Garantam, we're fun to watch :)  Suntem cam cu o luna inainte de a implini 2 ani (acum stim mai multe, am mai avansat :) ).


   PS: exista si varianta cartii in limba franceza, noi am achizitionat-o si pe aceea, dar probabil ca o vom 'aprofunda' undeva  in jurul varstei de 3 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu