marți, 26 martie 2013

Concert caritabil in Puzzle


              Pe 2 Aprilie  harta lumii se va colora în albastru. Din anul 2007, 2 Aprilie a fost declarată Ziua Internationala de Constientizare a Autismului.
              
              In aceeasi zi, in club Puzzle va avea loc un concert caritabil sustinut de Compania 7, Bogdan Vladau, Cristian Sanda, Anthony Icuagu si Mihai Grigoras. Fondurile obtinute in urma concertului vor fi virate in conturile Centrului Psihologic Delta Dunarii.


                   

            Scopul Asociaţiei Centrul de Psihologie Delta Dunarii este sprijinirea copiilor cu tulburări de dezvoltare pentru depăşirea situaţiilor de dificultate, prevenirea şi combaterea riscului de excluziune socială, creşterea calităţii vieţii şi promovarea incluziunii sociale a acestora.

            Fundatia Centrul Psihologic Delta Dunarii are rolul de a pregăti pentru fiecare copil un plan de lucru individual pe baza abilităţilor, competenţelor şi talentelor fiecăruia. De asemenea, proiectul urmăreşte şi creşterea şanselor de integrare socială şi ulterior de acces pe piaţa muncii, a tinerilor afectaţi de autism, prin diagnosticare din timp şi accesul la servicii şi programe de recuperare şi asistenţă specializată.

            Mai multe detalii despre eveniment gasiti aici
                     
            Deci, pe 2 aprilie e liber la cantat si dansat, dar si la culoarea albastra. Va asteptam la concert, va asteptam sa faceti cunoscut evenimentul prietenilor vostri. Un Share poate face minuni! :)








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu