luni, 12 noiembrie 2012

Daca fericirea are un oras al ei, atunci sigur e Sibiul

      


           Si am pornit intr-o dimineata spre Sibiu. Drumul Bucuresti-Sibiu nu e unul foarte scurt, nici Valea Oltului nu e itinerariul ideal. Insa, a meritat!

           Drumul pana acolo a fost spectaculos, toamna de-abia se instalase printre copaci si imaginea era una de vis.


Primul lucru pe care l-am observat in Sibiu a fost hotelul Continental Forum. Felt in love in a second :), am promis ca ma voi intoarce aici intr-o a doua luna de miere :P

        Am mentionat oare magazinele care se aflau in incinta hotelului?

Alegerea Sibiului, acum cativa ani,  drept capitala culturala europeana nu a fost una intamplatoare, orasul geme de istorie si arta la toate nivelurile. Evident, din punctul asta de vedere, nu seamana deloc cu Bucurestiul :D

Piata Mare, locul ideal pentru plimbari, intalniri (locul este plin de terase frumoase), sesiune foto mire-mireasa...?              Fie vorba intre noi, cuplul aflat la inceput de drum a ales sa imortalizeze momentul intr-un loc care se numeste Podul Minciunilor... hmmm....nu foarte inspirat, as zice. Banuiesc ca este o traditie locala, cum este Arcul de Triumf la miezul noptii in Bucuresti.


  Huh....?


           Am cautat pe Google :), Centumvir inseamna  Membru al unui colegiu de judecători format dintr-o sută de magistrați care judecau afacerile civile în vechea Romă.  

               Da, in Sibiu lumea este senina, bine crescuta si cu simtul umorului.


  

                           

        

                                           La final, o poza cu noi, formatul "undercover" :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu